Klarna | Postnord
MENY


Fargust AB


Fargust AB marknadsför varumärket Attract i Sverige i huvudsak, men även i Skandinavien och delar av övriga världen. Vårt huvudkontor ligger i Sundsvalls innerstad. A product by Attract borgar för kvalitetsstarka produkter som erhåller högsta betyg vid jämförelse i olika oberoende tester (pris- och produktfunktions- jämförelser). Fargust AB är ett entreprenörsstyrt och expansivt företag som idag har många stora och spännande produktlanseringar framför sig. Energi, nytänkande, hög arbetsmoral resp ambitionsnivå och stark vilja är kännetecknande för Fargust AB.

Konceptet handlar om att saluföra produkter som främjar folkhälsan och det allmänna välbefinnandet inom olika områden. I huvudsak arbetar Attract idag med fyra stora produktkategorier;

1) Massagefåtöljer och massagebänk under varumärket Attract

2) Promenad*- motions- och löpband, under varumärket Attract

3) Akupressurprodukter, under varumärket Yantra

4) Kosttillskott, under varumärket BioCloose

Fargust AB är vårt företagsnamn. Vi marknadsför stora varumärken som Attract, Yantra och BioCloose.

Attract-produkterna har genom åren intagit en marknadsledande position inom sin nisch med bl a:

Fargust AB arbetar med att ständigt förnya, uppdatera, kvalitetssäkra och förbättra produktsortimentet. Vi är tacksamma för synpunkter på vårt sortiment och vill tacka alla samarbetspartners och naturligtvis kunder – alla ni som tillsammans gör vårt arbete möjligt.

Vår absoluta målsättning är alltid att våra produkter uppfyller god konsumentnytta och därför blir väl mottagna i Sverige, Norden och övriga världen!