Varför du bör älska & vara

stolt över din kropp

Din kropp är en fantastisk sak. Den har gått igenom mycket och förtjänar att behandlas med kärlek och respekt. Detta gäller alla, män, kvinnor, barn och vuxna. Så ofta är vi våra egna värsta fiender när det gäller våra kroppar. Vi kritiserar oss själva, jämför oss med andra och utsätter oss själva för ett helvete. Detta måste upphöra!

Din kropp är den enda du har, så ta hand om den. Respektera den och ge den den kärlek den förtjänar. Var stolt över din kropp, för den är ett underverk! Den är stark, motståndskraftig och vacker. Omfamna din kropp och älska dig själv, för du förtjänar det. Din kropp är perfekt precis som den är. Du ska vara stolt över din kropp, för den är ett mirakel.

Ofta är vi våra egna värsta fiender när det gäller våra kroppar. Vi kritiserar oss själva, jämför oss med andra och utsätter oss själva för ett helvete. Detta måste upphöra! Din kropp är perfekt precis som den är. Du ska vara stolt över din kropp, för den är ett mirakel.

Allt är inte utseende

Det är okej att vilja se attraktiv eller snygg ut, men det ska inte vara ditt enda mål. Din kropp är mycket mer än så. Den är kraftfull, motståndskraftig och fantastisk. Du kommer inte att bli nöjd om du bara fokuserar på det yttre utseendet. Koncentrera dig istället på helheten, till exempel hur din kropp känns, vad den klarar av och vad du tycker om.

Kämpar för din skull

Varje dag kämpar din kropp hårt mot sjukdomar och infektion. Den utför uppgifter som är helt enkelt fantastiska. Du bör älska din kropp, för den är värd att älska! Respektera den och ge den den kärlek den förtjänar. Var stolt över din kropp, för den är ett mirakel!Ta en stund för att tänka på alla fantastiska saker som din kropp gör för dig. Den är stark, vacker och perfekt precis som den är. Så var stolt över din kropp, för den är ett mirakel!

Ta bättre hand om din kropp eftersom du bara har en! Älska och acceptera dig själv och din kropp som de är. Du förtjänar det!